Suferi frecvent de dureri de cap si simti ca zona cervicala este blocata dar nu ai timp suficient pentru un masaj al intregului corp? Aceasta terapie te va ajuta sa scapi de durere relaxand umerii, gatul si scalpel.

BENEFICII:

Durată 45 min

Preț 100 lei

 ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––  

 

 

 

Masaj de relaxare, masaj scalp și cervical toracic, drenaj limfatic, stimularea circualției venoase membre.Indicata dupa primul trimestru de sarcina, aceasta terapie are importante beneficii atat pentru mama, cat si pentru bebelus. O data cu avansarea sarcinii, corpul sufera modificări greu de suportat de viitoarea mămică: dureri de spate, edeme, stari de stres si iritabilitate. Sunt folosite manevre speciale de masaj, perne pentru pozitionarea laterala, cu o atentie deosebita pentru confortul fizic si psihic al viitoarei mamici. Mai mult, masajul in aceasta perioada optimizeaza legatura dintre făt si mamă.

Preț 100 lei

Durata 50 min

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––  

 

Un tratatament  preferat de viitoarele mamici care sufera de dureri si umflarea picioarelor. Terapia include o exfoliere a picioarelor pana la gamba si un masaj de relaxare al talpilor si al gambelor. Recomandat incepand cu al doilea trimestru de sarcina.

Preț 90 lei

Durata 40 min

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––  

 

 

 BENEFICII:

Apelati cu incredere la drenajul limfatic daca suferiti de:

 ! Procedura nu este  indicată  persoanelor ce prezintă inflamații acute, tromboze sau care au probleme cardiace grave. In plus, datorită influenței pe care drenajul limfatic o are asupra sistemului imunitar, se recomanda persoanelor care sufera de diabet, tumori maligne, patologie renala ori tiroidiana sa obtina acordul medicului de familie inante de inceperea tratamentului.

 Masaj pe diferite segmente corporale

Procedura are în componentă -masaj somatic prin manevre manual, masaj terapeutic pe musculature paravertebrala și pe punctele dureoase, echilibrarea energetica pelvina, manipulare cervicală.

Pret- 100 lei

Durata sedință- 90 min

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––  

 

 

I.Varianta 1( masajul membrelor inferioare, masajul muschiului fesier, masajul terapeutic al muschiului piriform,masajul regional clasic al spatelui,masajul zonei cervicale)

 

 

Tratamentul de recuperare are scopul de a rezolva atat problema locala cat si cea posturala. Poate include manipularea articulatiilor (sold, sacroiliace etc), masaj profund, stretching si exercitii de stabilizare si asuplizare a musculaturii bazinului, coloanei lombare si a membrelor inferioare.  De asemenea, tratamentul are drept scop relaxarea musculaturii si echilibrarea glandelor endocrine. Acesta este folosit cu succes pentru a reduce tensiunea, insomnie, iritabilitate, anxietate si bolile psihologice precum depresia si oboseala cronica.

Pret 200 lei

Durata sedinta- 90 min

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––  

  

 BENEFICII

 Pret 200 lei

Durata sedință 90 min

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––  

 

 

 III. Masaj regional- varianta 3 (masaj general – anterior si posterior, aplicare de ventuze magnetice, masaj anticelulitic)

Contraindicaţii:

Pret 300 lei

Durata sedinței 150 min

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––  

 

 

Un masaj relaxant care combate stresul, tensiunea și previne o serie lungă de boli, reflexoterapia este mai mult decât o simplă terapie pentru picioare

BENEFICII

CONTRAINDICAȚII ABSOLUTE:

-inflamatie acuta a sistemului circulator sau limfatic (riscul de declansare a trombilor);
boala cardiaca ischemica (angina pectorala, tromboza, infarctul miocardic);
-reumatismul articular acut;
-boli ale venelor (flebita, varice, tromboza venoasa profunda, tromboza venei renale);
-boli ale vaselor si ganglionilor limfatici (limfoame, infectii);

-anevrisme;
-sarcini cu risc de avort;
-leziuni ale unor rani, fracturi, entorse sau alte probleme ce impiedica contactul direct.

 CONTRAINDICAȚII RELATIVE:
-boala Sudeck (un tip de distrofie);
gangrena;
-boli infectioase ale pielii (in functie de evolutie sau sensibilitate se poate lucra cu manusi);
-psihoza (se poate lucra atunci cand pacientul este insotit de un membru al familiei, insa nu se pot prezice reactiile adverse);

!la femeile însărcinate se va evita zona genitală

Pret 100 lei

Durata sedinta 45 min